Etkin KonularEtkin Konular  Forum Üyelerini GösterKullanıcı Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş

BURADAN DAHA İYİBİR YALIKÖY ICIN PROJE ÜRETİN
 Yaliköy (Karadenizin Şirin Sahil Kasabası) : BURADAN DAHA İYİBİR YALIKÖY ICIN PROJE ÜRETİN
Konu Konu: !!! Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
libertad
ÇOK ÇALIŞKAN ÜYE
ÇOK ÇALIŞKAN ÜYE
Simge

Ülke: Turkey
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 109
Gönderen: 15 Nisan 2008 Saat 19:51 | Kayıtlı IP Alıntı libertad

Yahu biri der halı saha, biri der gece clup! Belediye nerde arkadaşlar belediye! Belediye gitti elimizden belediye; dahası köy olduk yani.Biz o dediklerinizin mücadelesini yıllardık yaptık; Allah'a şükür kapalı halı saha olmadı ama açık sahamız var en azından olmamasından iyidir.Kemençe tuluma gelince; hangi düğünde hangi eğlencede olmuş ki bunlar bizim orda; ben hatırlamıyorum. Ve eğer bir şeyler yapılması isteniyorsa geç kalmayalım en azından  1 Temmuz için; şimdiden başlamalı, her tarafa haberler yaymalı. Ki madem TV gelsin isteniyor şimdiden haberdar etmeliyiz... Herkese saygılar...

manyo
ÇOK ÇALIŞKAN ÜYE
ÇOK ÇALIŞKAN ÜYE
Simge

Gönderilenler: 160
Gönderen: 15 Nisan 2008 Saat 21:51 | Kayıtlı IP Alıntı manyo

hani ne olsu iktidar partinin belediyesiydik. herşey olacaktı.ilce olacaktık.hiç bir sorunumuz kalmayacaktı.merak etme Mehmet kardeşim 1 Temmuzda iptal olur.Gün gelir biz çok barları olan turistik bir yer oluruz Bodrumla rekabet ederiz.Biz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ancak yeni bir nesil yetişmiyor biz ve sizler son örnek gibiyiz.ama ne olursa olsun pes etmek yok.buköye ömrümüz yetdiğnce sahip çıkacağızz.başka YALIKÖY yok,HABİB AKTAı
Yukarı Dön Göster manyo's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: manyo Ziyaret manyo's Ana Sayfa

administrator
FORUM YÖNETİCİSİ
FORUM YÖNETİCİSİ
Simge

Gönderilenler: 1520
Gönderen: 16 Nisan 2008 Saat 19:29 | Kayıtlı IP Alıntı administrator

arkadaşlar yalıköy belediyelikten düşsede düşmesede bizim yalıköyümüz şimdiye kadar isteklerimizi yalıköy belediyesinden istiyorduk onları eleştiriyorduk bundan sonra isteklerimizi bolaman belediyesiden istiyecegiz  yapmazlarsa onları eleştirecegiz ileriye dönük olarakta nufus sayısını yükseltip tekrar belediyeligi yeniden dönmek olmalıdır....

Yukarı Dön Göster administrator's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: administrator Ziyaret administrator's Ana Sayfa

libertad
ÇOK ÇALIŞKAN ÜYE
ÇOK ÇALIŞKAN ÜYE
Simge

Gönderilenler: 109
Gönderen: 16 Nisan 2008 Saat 19:35 | Kayıtlı IP Alıntı libertad

Sevgili Habib Ağabey haklısın, hem de sonuna kadar.Bu gidişle 1 Temmuz'da iptal olur; olmasa da iptal olması için gerekli her şeyi yaparız (inşallah öyle bir şey olmaz).Artık ne söylenecek ne yapılacak bilmiyorum.bildiğim tek şey; biz Yalıköy insanı olarak her zaman birbirimizin ayağını kaydırabilmek için her türlü şeyi yaptık ve itinayla da yapılır.ıimdi bu yazdıklarıma bazıları itiraz edecek hatta çok ağır konuştuğumu söyleyecek ama şuraya kadar yanlış bir şey söyledim mi? Söylediysem afola! Ve kesinlikle de saygısızlık etmek istemem ama işte...durum bu...İnşallah bundan sonrası iyi olur diyorum ve köyüm için (sadece köyüm) her şeyi yapmaya her türlü desteğe hazırım.Ve yazdıklarımı kimse üstüne alınmasın...Saygılar...

devrim
ÇOK ÇALIŞKAN ÜYE
ÇOK ÇALIŞKAN ÜYE
Simge

Gönderilenler: 268
Gönderen: 19 Nisan 2008 Saat 08:58 | Kayıtlı IP Alıntı devrim

yalıköy tamamen bitmek üzere.ama anlayamadığım bişey olayın bir numaralı aktörü sayın belediye başkanı susuyor.ıu unutulmasınki belediyemiz başkanımızın işi  önemsememesinden gitmiştir.Bolaman belediyesi nüfusunu artırmak için yollar ararken biz herhalde başka önemli(!) çalışmalar yaptık.çok yazık oldu.artık dışarıda yalıköy için yalıköy bitti bitti demeye başladı arkadaşlarımız.bazı site üyeleri halısahadan otelden filan bahsediyor bunlar hepsi artık hayal olmaktanda öte rüyalarımzda göreceğimiz şeylerdir.YALIKÖY ARTIK BİR KÖYDÜR.ayne belice gibi.aynen köseli gibi.aynen kovancı gibi.

alico
ÇOK ÇALIŞKAN ÜYE
ÇOK ÇALIŞKAN ÜYE
Simge

Gönderilenler: 102
Gönderen: 22 Nisan 2008 Saat 19:59 | Kayıtlı IP Alıntı alico

ARKADAıLAR......... BU KADAR KARAMSAR OLMAMAK LAZIM......BELKİ BOLAMANA BAĞLAMAMIZDA FAYDASI OLUR. BELKİ BİZİM YAPAMADIĞIMIZI ONLAR YAPAR., ÇÜNKÜ BİZLER KENDİMİZLE UĞRAıMAKTAN HERANGİ BİR ıEY YAPAMAYA VAKİT BULAMADIK..... BEN ÖYLE İNSAN TANIYORUMKİ O KÖYDE HARMAN YANI  MERVÜTÜ İÇİN 10 YTL LİK ELEKTİRİK KABLOSUNDAN PARA ALAN ESNAF AMA NE YAZIKİ BELEDİYE SEÇİMİNDE 10000 YTL GÖZÜ  KIRTMADAN HARCAMIıTIR.BEN BİR ÖNCEKİ SEÇİM HAVASINI BİR DAHA YALIKÖY HALKINA YAıATMASIN.....SAYGILARIMLA ALİ AYLIKCI

Düzenleyen alico - 24 Nisan 2008 Saat 21:51
Yukarı Dön Göster alico's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: alico

KESKIN
ÜYE
ÜYE
Simge

Gönderilenler: 29
Gönderen: 06 Temmuz 2009 Saat 00:41 | Kayıtlı IP Alıntı KESKIN

Yalıköy'e de gece kulübü ne gider bea

Yukarı Dön Göster KESKIN's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: KESKIN Ziyaret KESKIN's Ana Sayfa

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Sen yapamazsın Foruma Yeni Konu Gönderimi
Sen yapamazsın Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Sen yapamazsın Forumda Cevapları Sil
Sen yapamazsın Forumdaki Cevapları Düzenle
Sen yapamazsın Forumda Anket Aç
Sen yapamazsın Forumda Anketlerde Oy Kullanma