Etkin KonularEtkin Konular  Forum Üyelerini GösterKullanıcı Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş

YURT DIŞI
 Yaliköy (Karadenizin Şirin Sahil Kasabası) : YURT DIŞI
Konu Konu: Yaliköy`ü seven bir gurbetcinin sorunu Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
Yaliköylü Ercan
ÜYE
ÜYE

Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 5
Gönderen: 18 Ağustos 2008 Saat 00:57 | Kayıtlı IP Alıntı Yaliköylü Ercan

Yanlis Habercilik

Tarafli habercilik

Yaliköy Sesi gazetesi okuyuculari merhaba.Ben Ercan Bastürk Berlin `den.

Aslinda bende buraya güzel seyler yazmak isterdim ama sag olsun M. Günay Insaf buna elinden geldigince engellemek istiyor, yapilan basarilari görmemezlikten gelerek taraf tutuyor.

1 temmuz Kabotaj bayraminda 1. Gelen 3 cifte kürekli kayik yarisinda nedense SEHITTIN BASTÜRKOGULLARINI  Seyitogullari olarak degistirmistir esefle kiniyorum. Ayrica sanzumanli kayik yarislarinda 1. Gelen SEHITTIN OGULLARI isimli kayigimi Kocatepe olarak yazilmasinida kendilerine yakistiramadim… cünki gecen senede 1. Gelen kayigimi 2. Olarak yazmisti ben kendisine sordugumda „Yaliköy belediyesinden“ böyle verildigini söylemisti, bende kendisine yaris aninda orada oldugunu hatirlattim ayni zamanda kameradan da gösterdigimde mecburen düzeltecegini söyledi ama malesef  bir dahaki sayisinda düzeltecegine sitemkar bir sekilde cevap yazarak  bilakis düzeltmedi. Amacinin ne oldugunu anlayamadim bizim okudugumuz bir aile gazetesimi yoksa YALIKÖY `ÜN GAZETESIMI?????????

Benim evimle kendi evinin arasinda sadece bir yol geciyor her an yüz yüzeyiz.

Haaa unutmadan da yazayim kendisi herzaman belirtiyor yaaa ben davet edilsemde  edilmesem de giderim  diyor yaaa ben defalarca davet ettim neden se gelemedi.   MADDI YARDIMIM  OLMADIGINDAN MI ACABA.AMA SEBEBINI KENDISI IYI BILIR GECMISTEKI YARDIMLARIMA SAYIVERSIN GÖNERDIGI GAZETENIN MASRAFLARINIJJJJ

Neden taa Fatsa gazetesi dogrulari yaziyorda hemen yanimizdaki komsumuz olan , en  kötü gününde yaninda oldugum insan neden basarilarimi görmemezlikten gelip  karalamaya calisiyor bir anlam veremiyorum.

Sebebini  Yaliköy Sesi okuyuculariyla paylasirsa  sevinirim.

Benim istedigim sadece güzel ,tarafsiz vede dogru gazetecilikle yazilmis bir gazete okuyup memleketimten dogru haberleri almaktir.

Saygilarimla

ERCAN BASTÜRK

Yukarı Dön Göster Yaliköylü Ercan's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: Yaliköylü Ercan

sahin mustafa
GEÇERKEN UĞRADIM
GEÇERKEN UĞRADIM

Aktif Durum: Aktif
Gönderilenler: -38
Gönderen: 06 Temmuz 2009 Saat 23:51 | Kayıtlı IP Alıntı sahin mustafa

yalikoyle ilgili yeterikadar bilgi verilmiyor ilgililerin biraz daha dikkat gostermeleri gerekiyor diye dusunuyorum

Yukarı Dön Göster sahin mustafa's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: sahin mustafa

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Sen yapamazsın Foruma Yeni Konu Gönderimi
Sen yapamazsın Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Sen yapamazsın Forumda Cevapları Sil
Sen yapamazsın Forumdaki Cevapları Düzenle
Sen yapamazsın Forumda Anket Aç
Sen yapamazsın Forumda Anketlerde Oy Kullanma