| Gönderen: 18 Ağustos 2008 Saat 00:57 | Kayıtlı IP
|
|
|
Yanlis Habercilik
Tarafli habercilik
Yaliköy Sesi gazetesi okuyuculari merhaba.Ben Ercan Bastürk Berlin `den.
Aslinda bende buraya güzel seyler yazmak isterdim ama sag olsun M. Günay Insaf buna elinden geldigince engellemek istiyor, yapilan basarilari görmemezlikten gelerek taraf tutuyor.
1 temmuz Kabotaj bayraminda 1. Gelen 3 cifte kürekli kayik yarisinda nedense SEHITTIN BASTÜRKOGULLARINI Seyitogullari olarak degistirmistir esefle kiniyorum. Ayrica sanzumanli kayik yarislarinda 1. Gelen SEHITTIN OGULLARI isimli kayigimi Kocatepe olarak yazilmasinida kendilerine yakistiramadim… cünki gecen senede 1. Gelen kayigimi 2. Olarak yazmisti ben kendisine sordugumda „Yaliköy belediyesinden“ böyle verildigini söylemisti, bende kendisine yaris aninda orada oldugunu hatirlattim ayni zamanda kameradan da gösterdigimde mecburen düzeltecegini söyledi ama malesef bir dahaki sayisinda düzeltecegine sitemkar bir sekilde cevap yazarak bilakis düzeltmedi. Amacinin ne oldugunu anlayamadim bizim okudugumuz bir aile gazetesimi yoksa YALIKÖY `ÜN GAZETESIMI?????????
Benim evimle kendi evinin arasinda sadece bir yol geciyor her an yüz yüzeyiz.
Haaa unutmadan da yazayim kendisi herzaman belirtiyor yaaa ben davet edilsemde edilmesem de giderim diyor yaaa ben defalarca davet ettim neden se gelemedi. MADDI YARDIMIM OLMADIGINDAN MI ACABA.AMA SEBEBINI KENDISI IYI BILIR GECMISTEKI YARDIMLARIMA SAYIVERSIN GÖNERDIGI GAZETENIN MASRAFLARINIJJJJ
Neden taa Fatsa gazetesi dogrulari yaziyorda hemen yanimizdaki komsumuz olan , en kötü gününde yaninda oldugum insan neden basarilarimi görmemezlikten gelip karalamaya calisiyor bir anlam veremiyorum.
Sebebini Yaliköy Sesi okuyuculariyla paylasirsa sevinirim.
Benim istedigim sadece güzel ,tarafsiz vede dogru gazetecilikle yazilmis bir gazete okuyup memleketimten dogru haberleri almaktir.
Saygilarimla
ERCAN BASTÜRK
|