Etkin KonularEtkin Konular  Forum Üyelerini GösterKullanıcı Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş

YALIKÖY 'dekiler
 Yaliköy (Karadenizin Şirin Sahil Kasabası) : YALIKÖY 'dekiler
Konu Konu: yalıköy Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
cemal.keskin
ÜYE
ÜYE

Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 1
Gönderen: 31 Ocak 2009 Saat 20:53 | Kayıtlı IP Alıntı cemal.keskin

karadenizin yıldızı yalıköy ve yalköylüleri sevenlerin dikatine örnek bir devlet bayrağı ile devletdir.belediye ise temsil ettiği yöresel bayrağı varsa belediğedir.71'den beri yalıköy bayrağını Ahmet ULU'nun baskanlığında yalıköy kendi öz bayrağına kavuşmuştur.Tüm dünya'da öncelik su ile başlar çöp ile biter.Bunun her ikisi birbirini sevmez çöpün temizlenmesi halkında suya kavuşması sahili yapımının bitmesi limanın bitirilmesi park ve tuvaletlerin bitirilmesi köprü yol ışıklandırma çalışması yapılması fakire fukaraya sahip çıkılması belediye binasının 5 kapısı varken 1 kapıya düşürülüp belediyedeki disiplin edilmesi halka daha iyi hizmet verebilmek için görmediğimiz daha çok seyler olduğunu düşünüyorum belediyenin parası yok diye 7 kişi emekli edilememişti sonradan duyumlarımıza göre para temin edilip emekli edilmiş olması ve belediye imkanlarına maddi ve manevi güç katmış olması bir devlet anlayışı geleneğine birinin sahip çıkması gerekiyordu bunuda AHMET ULU baskan başarmıştır pazar yerlerine halkımız çamurdan alışveriş yapamıyordu az bi eksiği olması dahi işin bittiğini gösterir belki acizlik yapan kişiler siyaset yaparak başkanın çalışmasını karalamaya çalışmışlar atıyorum alico gibi kendini bilmeyenler aslında ben onu fazla tanımam ama belediye baskanı o ailenin tamamını tanır diye düşünüyorum başkanın yanına gidipte ben muhalefetim dese bile o kalkar yer gösterir saygıda kusur etmez çayını kahvesini ikram eder işini gördükten sonrada kapıya kadar uğurlayacağını düşünüyorum soruyorum muhafelete gidipte kim derdini anlatmadı kim dinlemedi ben inanıyorumki ak parti değil dsp  mhp olsa bile yalıköyde seçimi kazanacağına inanıyorum böyle muhalefet dostlar başına  muhalefet evlerinden bile oy geleceğine inanıyorum çünkü halkın biz içindeyiz ve duyuyoruz  başarılı başkan çok çalıştığı için zamanında ikinci ismi vermiş bu millet ona şimdiki adı  AHMET ULU adı oyuncak uzman derler basarılı olduğu için bu ismi almıştır yalıköy halkına başkanımız hayırlı olsun daha çok belediye başkanının yaptıkları varsa siteye yayınlasın biz vatandaşlar paylaşalım Yalıköy halkına başarılar dileriz.
Yukarı Dön Göster cemal.keskin's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: cemal.keskin

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Sen yapamazsın Foruma Yeni Konu Gönderimi
Sen yapamazsın Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Sen yapamazsın Forumda Cevapları Sil
Sen yapamazsın Forumdaki Cevapları Düzenle
Sen yapamazsın Forumda Anket Aç
Sen yapamazsın Forumda Anketlerde Oy Kullanma